Marcadors

Joc Dream Fields en línia

Joc Dream Fields

Dream Fields

Dream Fields

Legends joc en línia dels somnis - el sorprendrà amb la seva bellesa des dels primers segons. Vostè es troba en un veritable conte de fades que pots ser comptat com un nen. Submergeix-te en el món de la finca que s'entrellacen i la fantasia, la màgia i meravelloses óssos de peluix. Aquesta finca està totalment immers en la màgia d'on els seus millors assistents óssos de peluix. Ho faran per tu tot el treball dur, es reuneixen baies, bolets i nèctar. Aquests Fur TV sap tot el que els envolta, prengui només algunes de les accions, per guiar-los.
El més important és el fet que els seus ajudants no jugaran novament llegendes ajudar sense els seus llaminadures preferides. Per descomptat, són molt aficionats de melmelada, que sempre ha de ser. Pot ser un baies cuiner primària, el sucre i l'aigua en un dels edificis, i en presència de la moneda del joc - vidres - i vostè pot comprar botiga del joc.
Hi ha tres característiques que l'ajudaran a desenvolupar el joc - és vidres, or i, per descomptat, la imaginació. L'accés a aquesta darrera sempre ha de ser, sense ella no es mourà un sol pas. Obtenir d'ella una varietat de formes, per exemple, es pot recuperar en si, per ajudar els seus veïns a la finca, el converteixen en una casa especial o comprat per vidres. L'or és cada vegada molt més fàcil, que s'emet per l'execució de certes tasques o missions.
iPlayer Legends somni li submergirà en un món de fantasies reals. Convida als teus amics de les xarxes socials per a divertir-se i ajudar els altres. Mira'ls i obtenir cristalls cofres especials en cada setè dia.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more