Marcadors

Joc Forge of Empires en línia

Joc Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires: de la societat primitiva als temps moderns. El joc Forge of Empires és únic, ja que el jugador que passa per totes les etapes del desenvolupament humà i els èxits científics des de l'època de la pedra fins a l'actualitat. Aquest projecte va atreure l'atenció de més de 20 milions de jugadors de tot el món, per la qual cosa l'usuari no haurà d'estar sol a les extensions del desert del món del joc. A Forge of Empires, el joc comença amb un petit poble habitat per poques persones. Explorant noves tecnologies, desenvolupant la ciència i la cultura, el jugador pot construir un estat enorme i potent, amb una gran població, indústries d’alt nivell i un exèrcit fort. Aquest projecte és una estratègia militar-econòmica en què és impossible obtenir resultats sense un govern savi de les terres i proeses militars destacades. Forge of Empires: funcions. Podeu reproduir el projecte Forge of Empires només després d’haver-vos registrat prèviament. Emplenar el formulari no necessiteu gaire temps, heu d’introduir una adreça de correu electrònic vàlida al camp corresponent i incloure una contrasenya. Aquesta formalitat és necessària perquè el jugador, entrant una i altra vegada, pugui entrar al seu perfil amb tots els èxits, recursos i amics. En el nou món de l’usuari, un assessor anomenat Ragu Silvertong coneixerà l’usuari, a l’etapa inicial l’ajudarà a comprendre les complexitats del joc. Més endavant, apareixeran altres assessors: l’arquitecte ensenyarà com construir edificis i producció, el científic com iniciar la investigació, l’instructor militar com entrenar l’exèrcit i seguir una campanya. Per construir un sistema econòmic d’èxit cal extreure recursos, construir producció i produir béns i recaptar impostos. Per fer-ho, heu de construir edificis:
• Els edificis residencials augmenten el nombre de residents de la ciutat, que al seu torn paguen impostos i porten monedes a la tresoreria. • Les instal·lacions de producció permeten extreure recursos;
• La producció industrial a partir de matèries primeres produeix béns diversos, es poden situar materials per a diverses indústries a diferents parts del continent;
• Els edificis militars permeten reclutar i entrenar tropes. • Els edificis públics i decoracions decoratives per a la ciutat fan les delícies dels residents i augmenten el seu nivell de felicitat. Una població feliç paga feliçment impostos i treballa pel bé de l’estat. Una ciutat bonica i feliç és certament bona, però per desenvolupar-se necessita un lloc per a nous edificis, de manera que sense ampliar el territori i capturar els veïns no funcionarà. Primer, el jugador ha de realitzar operacions de reconeixement de les terres veïnes, i després enviar-hi tropes. Només unint noves terres podeu ampliar les fronteres del vostre imperi. Hi ha diversos tipus de tropes a FOE TV, que apareixen a mesura que el jugador es mou al llarg del temps i es desenvolupa la base científica de l'estat. L'exèrcit es divideix en els següents tipus:
• Soldats ràpids: que s’allunyen lluny, però l’armadura és feble;
• Tropes lleugeres: ràpides, fortes;
• Tropes pesades: lentes però ben defensades si poden apropar-se a l’enemic per no resistir;
• Fletxes: ataquen perfectament a distància, però no poden resistir-se a cos;
• Camioners: només batalles de llarga distància poden disparar per tot el camp de batalla. Joc FOE on l’usuari controla les tropes i el transcurs de la batalla. És possible per a ell distribuir els soldats, a qui és millor enviar-los a la batalla amb aquest enemic i a qui s'hauria de deixar per protegir la seva ciutat natal. La batalla en si mateixa es desenvolupa per rondes, pas a pas, l’usuari mou els seus soldats pel seu compte i els envia a l’atac. Hi ha veïns al joc amb els quals podeu lluitar, comerciar o unir-vos al gremi.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more