Marcadors

Joc creador Unit en línia

Joc Kingdom Creator

creador Unit

Kingdom Creator

Magee - les persones que posseeixen misteriosos poders místics. D'acord amb els seus capricis noves criatures poden aparèixer en el món, creixen boscos, volcans en erupció. Tenen un gran poder que pot ser dirigida al bé i al mal. Alguna vegada has volgut tenir un regal? Avui en el joc Regne Creador, volem oferir a convertir-se en el creador d'un mag que vol fer servir tot el seu do i talent per construir el Regne de Déu en la qual la gent vivia vida de la mina i gaudir de tots els dies. Abans de que a la pantalla serà un bell prat a la vora del riu. Cal per col·locar-lo al castell i altres edificis. A continuació veureu un panell de control amb icones, cadascun dels quals és responsable d'algunes de les seves accions. En fer clic en ells es pot canviar el fons, temps, vista del castell i molt més. Aquí ia tot depèn del seu gust i talent del creador. Així que seure i fer la seva pròpia història
Joc Regne Creator és bastant interessant i emocionant. Obrint el Regne Creador en la nostra pàgina web li passen molt bé i serà capaç de realitzar totes les seves talents dissenyador i creador.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more