Marcadors

Empire Online

Noms alternatius: Empire Online

Empire Online del poble a l'estat.

El concepte d’estratègia significa un sistema d’accions ben pensat per assolir un objectiu global mitjançant els recursos disponibles. El joc en línia del navegador Empire està disponible per a milions de jugadors en línia. Una característica distintiva d’aquest projecte és que totes les accions es realitzen en temps real, i hi ha més de 30 milions d’usuaris en el projecte.

Començant a jugar a Imperia Online, l’usuari passa per un registre senzill, el qual consisteix en només tres camps: nom, contrasenya i adreça de correu electrònic. Després d'aquest minut, el jugador es trasllada a temps a l'edat mitjana i rep un terreny amb diverses cases. La formació acaba prou ràpidament i l’usuari no té més remei que pensar i construir una estratègia d’èxit per convertir un petit poble en un gran i gran imperi fort. Els recursos per a la creació d'una potència potent en el projecte són només quatre elements d'or, pedra, fusta i ferro. Utilitzant la ment i els recursos disponibles, el jugador té molt camí per recórrer.

Per desenvolupar i dominar.

Les maneres de desenvolupar el seu propi imperi en el joc són diferents, els propis jugadors determinen el seu escenari d’èxit, però si no desenvolupeu totes les direccions al mateix temps, un biaix en una direcció o una altra afectarà sens dubte la qualitat de vida dels ciutadans. Les tasques del projecte s’estructuren de manera que es mantingui un terreny mitjà.

Game Empire Online ofereix una oportunitat per desenvolupar quatre àrees d’activitat alhora:

  • Política militar La creació d’un poderós exèrcit és possible durant la construcció d’edificis especials, el desenvolupament d’una base científica per a l’estudi de nous tipus d’armes. Un exèrcit fort permet al jugador expandir el territori, unir les províncies a la capital de l'estat i formar colònies;
  • El creixement econòmic s’aconsegueix mitjançant l’extracció de recursos i la disponibilitat d’indústries. Com més ciutadans hi hagi en un país virtual, més feina i més oportunitats de recaptació d’impostos. Un altre tipus d’ingressos és el comerç. Podeu negociar amb altres jugadors.
  • La diplomàcia i els veïns i amics aliats del joc són necessaris no només per crear vincles comercials i rutes, sinó també per a aliances militars. En unir-se a una unió existent o crear-ne una, el jugador, tot i que contribueix amb fons al tresor comú, rebrà tecnologia, suport militar dels amics o simplement prestarà diners.
  • El desenvolupament cultural necessita construir belles ciutats amb atractius culturals, cosa que indica una economia intensa. Un jugador pot no necessàriament ampliar el seu territori per mitjans militars, és possible que altres participants en un projecte vulguin unir-se a un Imperi fort sense lluitar.

Empire Online Great People té una altra característica, hi ha dinasties de governants que poden acumular la seva pròpia experiència. Cada emperador té les seves pròpies capacitats i forces, en qualsevol àrea. Cal destacar que aquests personatges viuen una vida real, neixen, creixen, envelleixen i moren. Cada Gran Home té un talent per alguna cosa, per exemple, pot augmentar el nombre de tropes.

En el projecte Empire Online, podeu jugar un temps indefinit, el joc funciona a un ritme tranquil, però l’usuari no es cansarà de les llargues expectatives, ja que mentre es realitza una tasca, podeu fer l’altra amb seguretat. Els jugadors del projecte tenen l'oportunitat de comunicar-se entre ells, discutir estratègies, plans i vies de desenvolupament comunes.

atenció especial als gràfics i al so. Unes imatges excel·lents i un so sonor harmoniós faran les delícies dels jugadors més exigents.

Uniè esdeveniment de Setmana Santa a Empire Online (dures 10-21. 04. 2020)

la Setmana Santa és una de les festes més famoses i respectades del calendari. I és per això que ens prenem molt seriosament cada any. Aquest any no és diferent, és clar. L’única pregunta que us heu de fer durant la Pasqua és: quants ous podeu portar amb una sola mà? Què fareu amb l'altra mà? Bé, la resposta a la segona pregunta és obvia: recollireu ous! De fet, el nombre d’ous no importa gaire perquè en podeu portar el màxim que pugueu! Aquest és tot el punt de l’esdeveniment Egg Hunt, que es tornarà a llançar per celebrar la Pasqua. Començarà el 10 d’abril i finalitzarà el 21 d’abril.

Per a aquells que primer proveu la caça d’ous, les regles són simples:

  • En algunes ciutats neutres, els ous s’amagaran;
  • Cada jugador pot enviar espies a qualsevol ciutat neutral i tindrà l'oportunitat d'ordenar que els seus espies busquin ous;
  • Els ous col·leccionats es poden utilitzar per comprar articles al joc i potenciadors;
  • Cada cop que un jugador troba un ou, té la possibilitat de ser ESPECIAL;
  • Volums, Talismans, Caixes, Plànols, Botes i molts altres objectes de valor estan a l’espera de comprar-se per als ous que guanyin;

Per tant, us hem convençut per anar a Imperia Online per Setmana Santa?

Esperem que sí!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more