Marcadors

Joc Throne Kingdom at War en línia

Joc Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Val la pena que el monarca doni la seva ànima a Déu, sobretot si passés de sobte, a mesura que comencen els feus i la batalla pel tron. La brillantor de la corona daurada atrau els que són dignes i completament indignes. Al regne amarià, el governant va morir, no deixant enrere només l'hereu, ni tan sols va pensar en el receptor. Va governar durant molts anys i va controlar diversos terrenys alhora, i després de la seva mort tot va caure. Benvingut al joc alternatiu del Regne de trons medieval a la guerra. El senyor del descendent té tot el dret a reclamar el tron. Però un llarg camí condueix a la consecució de l’objectiu, pavimentat amb cadàvers d’enemics, així com a un treball creatiu en benefici de tots els subjectes. Després de calabars i feus, el regne està en ruïna, és hora que pensis en reviure la grandesa del passat i construir un imperi potent i fort. Començar a construir edificis i estructures, elevar l'educació dels ciutadans al més alt nivell, construir l'Acadèmia i dur a terme investigacions per accedir a noves oportunitats. Ampliar i reomplir l’exèrcit amb nous soldats: llançadors, cavallers, fletxes, exploradors, cavalleria. Entrenar-los i augmentar constantment el nivell de combat, no estalviar diners i forces. Primer de tot, penseu en protegir la ciutat, perquè els enemics intentaran atacar sense fallar. Que la fortalesa es converteixi en inexpugnable. Tanmateix, no hi ha res etern i per molt que et reforcis i et desenvolupis, sempre hi ha algú que sigui més fort. Per tant, és hora de pensar en l’adhesió a la Unió o establir el vostre propi Ordre. Col·laborant amb els veïns, podeu lluitar contra qualsevol enemic, per molt fort que sigui. Però no confieu del tot en tothom. Cal pensar estratègicament, tenint en compte les conseqüències dels vostres passos, que no cometin accions erupcionals. La personificació de l’usuari del joc serà l’Heroi. És el comandant en cap del Senyor i el seu soci més proper. No defalleu el cap, milloreu contínuament, obtenint noves habilitats, armes poderoses. Liderant l'exèrcit en campanyes, l'heroi el reforça i augmenta notablement les possibilitats de victòria. A poc a poc, arribareu a ser fort i gairebé invencible, però això no passarà aviat. Però recorda que entre els amics més propers pot haver-hi espies enemics o apostats que es venen per un cèntim. Estigueu sempre a la vista, no us deixeu sorprendre i l'exèrcit. Justifiqueu les esperances del Senyor i ajudeu-lo a conquerir el tron u200bu200bque desitgi. Característiques del joc
• Gràfics fantàstics. Tots els detalls són clarament visibles, els colors estan saturats i les gradacions de colors ajuden a distingir entre les unitats d’altres persones i la terra. • Disseny de so harmoniós amb efectes especials rellevants. • La joguina es presenta en tots els idiomes principals, entre els quals hi ha el rus. • Juntament amb una oportunitat gratuïta per desenvolupar joc, es proporciona contingut de pagament. Ajuda a passar alguns passos més ràpidament i avançar de manera més eficient cap a l’objectiu estimat. Per a aquells que prefereixen superar les dificultats pel seu compte, la configuració inclou la funció de bloquejar les compres aleatòries. • Els participants poden crear les seves pròpies Comandes o unir-les a les que ja existeixen. • Heu de completar les tasques, participar en missions i batalles amb altres jugadors. Què fer?
Tot i que el joc va ser creat per a dispositius mòbils, també podeu descarregar Throne Kingdom at War al vostre ordinador. Les dues opcions tenen els seus aspectes positius. Jugant a l’ordinador, podreu veure què passa al camp de batalla amb tota la seva glòria i detall. Però jugant a una tauleta o telèfon, la joguina sempre estarà amb vosaltres i us permetrà participar en el proper viatge en qualsevol moment. Durant els esdeveniments, s’obren noves oportunitats en totes direccions:
• Anivellament d’herois
• Construcció
• Desenvolupament de territoris
• Mineria i producció de béns
• Habilitat militar
• Expansió de la seva terra
 
El joc Throne Kingdom at War ofereix reunir i armar un exèrcit format per tiradors ben orientats, tropes de setge assertives, llançadors valents, cavallers desinteressats i exploradors observadors. Cada tipus d’exèrcit necessita uniformes adequats, però s’ha de millorar periòdicament per augmentar les possibilitats de victòria. Aquest procés té tota una cadena d’accions des de l’extracció de recursos, la construcció d’edificis i la producció de diversos articles. Com més aprofundeix en els esdeveniments, més novetats aporta el joc del Regne de trons a la guerra. Aviat, no es pot fer front als atacs dels enemics pel seu compte. En un moment determinat, no es pot prescindir del suport dels aliats i, per tant, entrar en aliances i lluitar junts. Els jugadors tenen l'oportunitat de participar en les batalles de PvP i PvE, que tindran un efecte beneficiós en l'experiència. En temps de treva, entrena soldats, mantenint-los en bona forma cada minut. Les investigacions realitzades per científics atrets per la ciutat per la bona glòria del seu governant també ajudaran a ser més forts. Construeix una Acadèmia per a ells i inventaran dispositius, pocions, materials i tecnologies útils. Amb la seva ajuda, aconseguireu assolir noves alçades en matèria econòmica i militar, fent que el joc Tron Kingdom a Var sigui més interessant. A més, s’hi publiquen periòdicament actualitzacions, afegint-hi línies de trama noves.
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more